Skip to main content

DJ till bröllop i Malmö med ljud, ljus & high-end DJ-utrustning

Boka mig som DJ och säkra festen!

Lång erfarenhet och stor kompetens säkrar DJ till bröllop

Jag har många års erfarenhet som bröllops-DJ, både i Malmö och i närområdet. Under åren har jag haft äran att få vara med och skapa stämning för bröllopsparet och gästerna under bröllopets viktigaste timmar – festen. Jag kommer att med all min kompetens och skicklighet rocka ditt bröllop och fylla dansgolvet. Tillsammans med er skapar vi minnen som varar en livstid

Bröllops-DJ med respekt för schemat

Ett bröllop med tillhörande fest är ofta en välplanerad tillställning. Planering, schema, hålltider och tajming måste klaffa, och det är något jag har full respekt för. Därför stämmer jag alltid av i god tid vad som gäller, hur önskemålen ser ut och framför allt – vilken musik vill ni dansa ut er stora dag till. Tillsammans med er skräddarsyr vi er bröllopsfest till ett oförglömligt minne – både för er och för gästerna.

Massivt musikbibliotek till er bröllopsfest

Under åren har jag samlat på mig en gedigen mängd musik, för alla smaker och syften. Dessutom mixar jag musiken för att ert dansgolv på bröllopet aldrig ska vara något annat än fullt. Det är ni och era gäster som är i fokus och givetvis anpassar jag festmusiken efter er, oavsett ålder, smak och stil. En sak kan ni vara säkra på – alla kommer dansa!

Här är en Spotify spellista med top 50 populära vals/första dans låtar: