DJ Skåne till födelsedagsfest med ljud, ljus & dj utrustningSkip to main content

DJ Skåne TILL FÖDELSEDAGSFEST MED LJUD och LJUS

Vill du ha en erfaren och lyhörd DJ? Jag vet vad som krävs för en lyckad fest och ett fullt dansgolv. Boka DJ till födelsedagsfesten i Skåne & säkra festen 🥳

Musik

Alla tycker om musik i någon form, men vilken musik går just dina gäster igång på? Jag spelar på alla typer av födelsedagsfester i Skåne. 20-, 30-, 40- och 50-årsfester. Ett bra tips när du planerar din fest är att utgå från ett spellista som ni skickar till mig, detta kommer hjälpa mig med att veta er smak. Skicka in din förfrågan till mig och berätta mer om din födelsedagsfest, så får du en offert inom 24h.

DJ till födelsedagsfest i Skåne med känsla för dansgolvet

Musik handlar om tajming och känsla. Under festen läser jag av dina gäster på dansgolvet för att kunna göra den sista finjusteringen av musikmixen.

Om du inte har en specifik spellista på din födelsedagsfest är det smart att blanda nytt och gammalt så att alla gäster kan vara med och dansa under hela festen. Jag har bra koll på vilken musik som fungerar och vad som får gästerna att dansa och ha roligt hela kvällen 💃🏻🕺

BRA DJ i Skåne med ljud, ljus & DJ-utrustning sätter fart på födelsedagsfesten

Om du vill få den bästa festupplevelsen räcker det inte med att ha den bästa DJ:n och musikmixen. Det krävs även att man har rätt förutsättningar i form av bra ljud om man verkligen vill att det skall hända något.

Här kan du hyra kompletta ljudpaket med exceptionell ljudkvalitet som ger ett starkt men klart ljud. Resultatet blir att musiken låter bättre, vilket i sin tur leder till en starkare festupplevelse. Våra ljudpaket är skalbara för alla storlekar till födelsedagsfester.

Faq

Önskar ni fler speltimmar än vad det ingår i DJ paketet tillkommer det 1000kr per ny
påbörjad timme.

Under festens gång kan jag ta emot önskade låtar från gästerna.
Har jag inte låten så kan jag ladda ner den på plats och sedan mixar jag in den när
det passar bra.

Innan festen kan ni skicka över en spellista via Spotify/Youtube med låtar ni vill ha. Detta främst för att jag ska få en uppfattning om vad för slags låtar ni gillar.

DJ Skåne till födelsedagsfest kan bokas på 3 olika sätt:

Efter att ni skickat in förfrågan så får ni en offert/förslag av informationen ni har angett i kontakt formuläret via mejl. Det är viktigt att ni verkligen läser igenom denna offert/förslag som ni får. Känns allt ok kan ni därefter lägga en deposition på 1000kr för att din fest ska bli 100% bokad. Resterande belopp faktureras via Frilans Finans efter spelningen. Ni behöver även signera en uppdragsoffert från Frilans Finans som jag skickar till er.

Förskottet på 1000kr är ej återbetalningsbar. Detta är ett skydd för både mig och er. Blir djszmak sjuk eller kan inte vara eran DJ så betalas depositionen tillbaka. Om denna deposition inte är betald är ni inte bokade till 100%.

Inga tider “hålls så länge” utan en deposition behövs för att ni ska vara säkra på att det valda datumet är bokad för er.

Transport och resekostnad som tillkommer vid körning utanför Malmö stad. 25kr per mil till den önskade destinationen inom Skåne.

Fick du svar på dina frågor? Gillade du innehållet på sidan?
Ge mig 5 stjärnor

[kkstarratings]